Trollklubben Fotball Cup 2019

Velkommen til Trollklubben Fotball Cup

Navestad I.F og Trollklubben barnehage arrangerer turnering helgen i uke 33. Vi vil derfor invitere deres klubb/lag til en trivelig fotball helg på Idrettsplassen vår i august 2019.
Vi setter opp kamper i alle klasser under 13 år, både gutter og jenter.
Gutter 5’er fotball spilles på lørdag, klassene opp til og med 10 år. Jentene spiller på søndag.
7’er fotball spilles på søndag.
Vi har også egen klasse for 5 – 6 åringer som spilles på søndag. Vi spiller 5’er fotball i denne klassen.
Det vil bli minst 3 kamper pr. lag og alle spillere får premie.
Det er ingen påmeldingsavgift for lagene. Denne er sponset av Trollklubben barnehage.

Vi håper at mange lag fra deres klubb ønsker å delta på vår turnering i august.

Vi ønsker tilbakemelding så fort som mulig, første lag til mølla…i hver klasse gjelder.

Vi trekker ut ett av lagene som vinner billetter til Sarpsborg 08’s hjemmekamp 18.august mot Bodø Glimt.

Påmelding med klubb, lag og kontaktpersoner kan sendes til
tfc@navestadif.no

Ved påmelding er det viktig at dere skriver hvilken årsklasse laget deres skal spille i.

Håper vi sees under årets fotball helg på Navestad Idrettsplass!

Parkering koster 50,-

Med sportslig hilsen
Trollklubben barnehage og Navestad IFs ungdomsavdeling.

Hilde Karlsen

976 28 920