TINE Digital Fotballskole

Vi har i år gleden av å presentere en digital fotballskole til alle barn og unge! TINE Digital Fotballskole er et tilbud som vil være tilgjengelig fra 30.juni kl 08.00 til og med 2. august og lar barna bryne seg på ulike oppgaver, mattips og øvelser gjennom sommeren. 
TINE Digital Fotballskole
På plattformen vil barn og unge finne aktiviteter som kan gjøres i hele sommer! Plattformen er lett å bruke og viser enkle oppgaver, noen mattips og mange ulike fotballøvelser som barna kan gjøre både alene og sammen med venner/familien.

Øvelsene som vises krever minimalt med utstyr, slik at flest mulig skal kunne få benytte seg av tilbudet.

Vi har opprettet et Facebook arrangement hvor foreldre og foresatte enkelt kan finne informasjon og link til den digitale skolen. Vi håper at du som klubb vil være med å dele Facebook arrangementet på deres klubbside, slik at flest mulig barn og unge også kan spille ball i sommer. 

Link til Facebook arrangementet: https://www.facebook.com/events/966076990489708/?active_tab=about

Mer informasjon finnes også på TINE Fotballskole