Sommerfest

Lørdag 16. juni braker det løs! Velkommen til byens store «Sommerfest på torget» med egen «Øl og matfestival» og et forrykende sommershow med noen av Sarpsborgs mest profilerte artister. Sommerfesten på torget starter med en «Øl og matfestival» fra kl 18.00 – 20.00. Øl og matfestivalen er i samarbeid med Hansa Borg Bryggerier og Nortura Gilde. Her vil du få anledning til å smake på over 30 forskjellige ølslag fra Hansa Borg, Austmann, Nøgne Ø + flere microbryggerier. Med i billettprisen får du 6 drikkebonger til smaksprøver på ulike ølsorter og en herlig og delikat «sommertallerken» satt sammen av et utvalg av Nortura Gilde sine mest populære sommerprodukter. Kvelden avsluttes med et forrykende Sommershow! Alt dette til en billettpris a kr 425,- (inkl avgift).
Fra kl 21.00 blir det et heftig sommershow med bandet «Alt for Norge» med artisten Bjørn Øyvind Bya og gjesteartistene Ingeborg Walter og Åge Sten Nilsen. Artistene lover et Sommershow bestående av sommerhits fra ulike tidsepoker med garantert mye allsang og høy partystemning. Dørene til Sommershowet åpner kl. 20.00. Musikken holder på frem til midnatt! Konferansier: Morten Marius Karlsen, en kjent radiostemme for de fleste!
Billettpris kun til Sommershowet kr 325,- (inkl avgift)

Billettinformasjon:
Øl og matfestival + billett til Sommershowet kr 425,- (NB! Øl og matfestival fra kl. 18.00 – 20.00)
Sommershow kr 325,- (Fra kl. 20.00 – 00.30)
Ta med deg venner, arbeidskollegaer eller hele arbeidsplassen til Sarpsborg Torg lørdag 16.juni! Velkommen til en herlig sommerkveld på torget!

Billetter fåes kjøpt på Ticketco.no – følg denne linken: https://navestadidrett.ticketco.events/no/nb/e/sommerfest_paa_torget